luni, 20 ianuarie 2014

Cetatenii, dezamagiti si nemultumiti de modul in care sunt tratati de autoritati, solicita ajutorul SCMD si CNSC pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta







7 comentarii:

  1. concluzia este ca nu merita sa faci nimic pentru tara, caci tara este o sleatca de mafioti. am invatat copiii sa muncaeasca numai pentru ei si sa evite pe cat posibil statul roman, stat de mafioti si sa-l vanda in orice imprejurare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna, nu ati inteles nimic!
    De zeci de ani, in sistemul de pensii, s-a mers aiurea fara sa existe dreptate.
    A venit Puterea Portocalie si, pe fondul melodiei "Pusca si cureaua lata", au eradicat tot ce au facut guvernele anterioare - comuniste, capitaliste (?) - au adus dreptatea pe pamantul Romaniei!
    Eu cred ca trebuie sa dam dovada de o mai profunda intelegere a fenomenului!
    Pensia dvs. nesimtita de 540 de lei nu mai putea fi sustinuta de statul roman.
    Punct.
    Si atat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule, nu a spus nimeni ca pensia de 540 lei tramvai e nesimtita ! Asta a fost doar in minciunile sfruntate de pe la antene unde veneau tot felul de ciraci care se plangeau ca li s-a redus drastic pensia insa cand erau intrebati cat aveau si cat au o dadeau cotita. Pana si lor le era jena sa recunoasca in public ca aveau pensii de 15.000 lei iar dupa recalculare aveau totusi 5000-6000 lei.Nu mai vorbesc de cei cu pensii de peste 30.000 lei , unii au ramas cu ele la revizuire altii le-au recapatat cu legea reparatorie. Ca exista multe nedreptati in domeniul pensiilor , e adevarat ! Insa nu mai amestecati lucrurile ca nu mai tine. Toti cei ce stiu sa citeasca ( si avem foarte multi din fericire, analfabetismul aproape ca a fost eradicat de monstruoasa oranduire de dinainte de 1989) au vazut negru pe alb tabelele publicate cu pensiile militare. La fel trebuie procedat si cu pensiile civile unde este un adevarat dezastru. Pensii de mizerie, ca in scrisoarea de mai sus si pensii nemaritate de sute de milioane.

      Ștergere
    2. Corectez....pensii nemeritate...insa merge si nemaritate deoarece nu oricine s-a putut marita cu astfel de pensii

      Ștergere
  3. Daca pensia de 540 de lei nu a fost nesimtita, de ce GODACUL DE LA CLUJ a taiat-o?
    Ma mai aburesti mult?
    Eu o tin de coarne si tu-mi spui ca-i ciuta?
    Ce tot scrii prostii de pensii de 15-30000 de lei inainte de re-re-re? Vezi ca sunt documente publicate cu situatia pensiilor pe toate site-urle iar eu am toate aceste PDF-uri publicate de MApN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru godacul.....nu imi dau seama de ce a scazut pensia aia de 540 lei, oricum cei din cele 2 divizii au fost catalogati ca tradatori de tara.....ce poti sa spui, ei o fi luptat pentru tara dar care tara? din cate se stie , la finele ww2 mondial Romania a fost inclusa in lista statelor agresoare si am platit la despagubiri de razboi cat pentru 7 vieti, cat priveste pensiile alea mari, mai cauta matahale si mai scormoneste si ai sa le gasesti si pe cele din 2010 si pe cele cu contributeala.....

      Ștergere
  4. Pensiile ale de 30.000 lei sau de peste 5000 lei nu sunt militare, sunt civile. mai informati-va!...

    RăspundețiȘtergere